TURISM VIDRA

Centrul de promovare și informare turistică Vidra

Un punct forte pentru comuna il reprezinta obiectivele turistice, rasfirate pe intreg teritoriul comunei, monumente ale naturii si monumente istorice.

Cuvânt înainte

Dragi turiști ai comunei Vidra, județul Alba

Ca să cunoști localitatea noastră trebuie sa poposești măcar pentru câteva ore sau mai mult, pentru ca ochii tăi să poată fi mângâiați de frumusețea peisajului, auzul tău să fie stimulat de cântecul păsărilor și murmurul apelor, pentru ca să te poți bucura de generozitatea naturii din această zonă, de ospitalitatea și bunătatea oamenilor locului.

Vă mulțumim că ați ales să ne vizitați!

Cu stimă, Primar Doru Petricele

Comuna Vidra - județul Alba

Comorile Apusenilor

Cand urci de la Campeni spre Muntele Gaina soseaua coteste spre apus inganandu-se cu Raul Mic, una dintre ramurile de obarsie ale Ariesului. Astazi se intalnesc in cale mai intai Ponorelul (fosta comuna pana in anul 1968, in prezent sat apartinator comunei Vidra), ceva mai la deal Vidra, sate mari compacte cu casele zidite pe terase ori la poalele versantilor.

Vidra este o localitate pitoreasca de pe Ariesul Mic aflata la circa 20 km de Campeni, la care puteți ajunge plecand din capitala Tarii Motilor si trecand prin Mihoesti, Ponorel si Goesti, incantati fiind de frumusetea peisajului, de limpezimea lacului de acumulare si a Ariesului Mic.

Comuna Vidra, Județul Alba

Puncte turistice

Un punct forte pentru comuna il reprezinta obiectivele turistice, rasfirate pe intreg teritoriul comunei, monumente ale naturii si monumente istorice.

Cascada Pișoaia

Platoul Poieni

Ponorel

Valea Morii

Colțul Sturului

Bobărești

Turism Vidra

Galerie foto

Știri

Ultimele știri